Tandblekning

Om man har missfärgningar på tänderna eller inte är nöjd med sin tandfärg kan ofta en tandblekning korrigera detta.

orkidee
Vitare leende utan missfärgningar

Den metod för tandblekning som vi använder oss av innebär att vi tar ett avtryck av dina tänder och tillverkar speciellt utformade skenor för dina tänder. Du får sedan komma tillbaka till kliniken efter några dagar då får du dina blekskenor och ett speciellt blekmedel att använda i skenorna, antingen under natten eller några timmar på dagen under cirka en vecka.

Vi polerar även tänderna vid detta tillfälle men för bästa resultat är det bra om du har tagit bort tandsten och rengjort tänderna innan du börjar bleka. Skenorna behåller du och kan sedan vid behov köpa ytterligare blekmedel och bleka tänderna på nytt efter en tid, detta gör denna metod till kostnadseffektiv för dig som patient. Man kan uppleva lite ilningar i samband med tandblekning, dessa är övergående. Vi använder oss av Opalescence blekgel.

HEMMABLEKNING

Studier har visat att denna typ av tandblekning är mycket säker och att slutresultatet är det samma som andra mer osäkra och kostsamma metoder som lampor och laser, dessa metoder kostar ofta både två och tre gånger så mycket. Dessutom kan du inte själv bleka om tänderna om du vill utan måste genomgå hela proceduren igen. Därför förespråkar både vi på Wallingatan 1 och Socialstyrelsen hemmablekning med individuellt utformade skenor.

Kontakta oss

Vi svarar så fort vi kan, är det något akut så ring oss på 018-444 33 55.

    © Exclusive Care Sweden AB

    [trustreviews id=4949]

    [grw id=”3346″]

    Wallingatan 1