Om kliniken

Vi hälsar gamla och nya patienter varmt välkomna till privatkliniken Wallingatan 1 i Luthagen. Här tar vi hand om hela familjens tänder. Vi utför bastandvård, oralkirurgi, implantat, skalfasader, tandblekning etc i lugn och trevlig miljö. Med dig i centrum kommer vi gemensamt fram till en behandling som passar dig och dina önskemål.


Samuel Eriksson, tandläkare och VD

Att kunna vara tillgänglig för mina patienter och hålla en hög servicenivå var några av orsakerna till att jag 2012 öppnade min egen mottagning. Tidigare arbetade jag på Folktandvården Dragarbrunn, där var jag från 2006. Under en tid arbetade jag även som tandläkare i London. Jag utbildade mig vid Karolinska Institutet i Stockholm.

För mig som tandläkare är det viktigt att du som patient känner dig trygg och omhändertagen samt att du känner dig delaktig och införstådd i din behandling.

Enligt mig är tandläkare det bästa jobb som finns och jag brinner för att ge dig som patient den allra bästa vården!

Några av mina efterutbildningar:

Benuppbyggnad inför implantatkirurgi
-med fokus på benersättningsmaterial, Straumann, Gävle.

Implantatkirurgi, Straumann, Göteborg

Soft Tissue Management and Bone Augmentation
Success factors in the Treatment of Osseous defects and
Treatment of Gingival Recessions, Straumann, Berlin

Azzalure (Botox), Q-Med, Uppsala

Oto-rhino-laryngologi (öron-näsa-hals), Läkarprogrammet Uppsala Universitet

Protetiskt omhändertagande, Landstinget i Uppsala län

Dentoalveolär kirurgi f. allmäntandläkare, Umeå Universitet

Arbetskurs i dentoalveolär kirurgi för tandvårdsteamet, Käkkirurgiska kliniken, Akademiska sjukhuset


Erika Casteryd, tandläkare och biträdande klinikchef

Jag heter Erika och har jobbat här på kliniken sedan sommaren 2014. Jag utbildade mig till tandläkare vid Karolinska Institutet i Stockholm men jag är ursprungligen från Uppsala så att komma tillbaka till min hemstad kändes självklart för mig. Tandläkaryrket är ett varierande yrke som ständigt stimulerar och utmanar mig – det är detta som gör det till världens bästa jobb. Jag tycker mycket om att arbeta med människor och har alltid nära till skratt. Jag tar gärna hand om dig som är tandvårdsrädd och är intresserad av både kirurgi och protetik.

Några av mina efterutbildningar:

Benuppbyggnad inför implantatkirurgi
-med fokus på benersättningsmaterial, Straumann, Gävle.

Soft Tissue Management and Bone Augmentation
Success factors in the Treatment of Osseous defects and
Treatment of Gingival Recessions, Straumann, Berlin

Restylane, Galderma, Stockholm


Yasmine Campbell, tandläkare

Jag heter Yasmine Campbell och är född och uppvuxen i Uppsala. Till tandläkare studerade jag i Umeå och blev färdig med utbildningen 2005. Efter att ha jobbat ett par år på Folktandvården här i Uppsala och i Sala så flyttade jag till London för att jobba som tandläkare. Tandläkaryrket är så varierande, man kan göra undersökningar av små fina barntänder på förmiddagen för att sedan ställa sig och göra en större implantatoperation på eftermiddagen. Det är variationen som gör att man aldrig tröttnar på att vara tandläkare. Jag har hunnit med flera vidareutbildningar, både inom kirurgi och kosmetisk tandvård exempelvis. I London jobbade jag bland annat på en klinik på berömda Harley Street. Det är jätteroligt att vara tillbaka i min hemstad Uppsala och jag ser verkligen fram emot att träffa er alla!

Några av mina efterutbildningar:

Implantolgy course, GSD Academy, Lissabon

Comprehensive Smile Design & Occlusion Hands On Course, The Perfect Smile Institute, London

Dentoalveolär kirurgi f. allmäntandläkare, Umeå Universitet

The Face Team’s Dental Implant Year Programme, The Face Team, London

Baskurs – Toxin(bocouture), Noscomed, Stockholm


Sara Palomaa, tandläkare
Jag heter Sara och kommer från Hudiksvall. Efter gymnasiet arbetade jag ett år som lärling på Folktandvården, det var då fick upp ögonen för tandläkaryrket. Det är ett väldigt varierande yrke och man får träffa ny människor varje dag. Jag utbildade mig till tandläkare i Umeå där jag blev klar 2016, sedan gick flytten till Uppsala. Jag har jobbat inom folktandvården tills 2019 då jag började här på kliniken.


Johan Kopparskiöld, tandläkare
Mitt namn är Johan Kopparskiöld och jag tog min tandläkarexamen vid Karolinska Institutet. Under hela mitt vuxna liv har jag arbetat med människor, något som jag älskar! Att få komma tillbaka till min barndomsstad Uppsala och bli en del av det härliga arbetsteamet som finns på Wallingatan 1, känns helt fantastiskt.

Mitt främsta mål med att arbeta som tandläkare, är att du som patient ska vilja komma tillbaka, och efter varje besök känna dig nöjd.


Emil, tandsköterska

Jag jobbar som tandsköterska och har varit på kliniken sedan 2012. Mig finner ni både i receptionen och inne på behandlingsrummen som assistent. Jag assisterar vid så väl enklare undersökningar som större operationer. Jag arbetar också med hemsidan, marknadsföring, statistik och inköp.


Camilla, tandsköterska

Under min tandsköterskeutbildning praktiserade jag på Wallingatan1. Jag blev färdig med min tandsköterskeutbildning 2017 och har jobbat på kliniken sedan dess. Jag gillar tandsköterskejobbet då varje dag innebär nya möten med nya människor och jag har lätt till skratt. På fritiden umgås jag med min familj och jag tycker om att vara ute och fynda på loppis.


Maria, tandsköterska

Hej, jag började på Wallingatan1 som praktikant under min tansköterskeutbildning 2018. Jag blev färdig 2019 och fick då jobb på kliniken. Jag gillar att ta hand om människor och jag har tidigare jobbat som undersköterska. Jag valde att utbilda mig till tandsköterska då det är ett väldigt varierande yrke. Min fritid spenderar jag i stallet så mycket jag kan.


Vanja, tandsköterska

Vanja heter jag och är en av klinikens tandsköterskor.  Jag tog min examen som tandsköterska i Juni 2016 men började att arbeta deltid på kliniken redan under min utbildning. Att arbeta inom tandvården är en gammal barndomsdröm som jag nu förverkligat. Jag älskar att arbeta med människor och tar därför gärna lite extra hand om dig som är tandvårdsrädd. Tandsköterskeyrket är väldigt omväxlande och varje dag möter man nya utmaningar och får lära sig nya saker vilket gör att jag stormtrivs med det. Mig möter du under alla olika typer av behandlingar på kliniken och ofta är det jag som putsar och polerar dina tänder så de blir rena och fina i samband med undersökningen.


Årets nyföretagare

I februari 2013 fyllde kliniken ett år. I samma veva fick vi dessutom utmärkelsen Årets Nyföretagare vilket var otroligt roligt!2012 Årets Nyföretagare - Exclusive Care Sweden AB

Motiveringen löd ”Oförväget och efter noggrann förberedelse har företaget framgångsrikt etablerat sig på en konkurrentutsatt marknad inom tandvård samt hälso- och sjukvård. Med flexibilitet och tillgänglighet som honnörsord har årets pristagare på kort tid skapat en lönsam verksamhet med en god miljö för såväl patienter som personal. Företaget har en tydlig, modern profil med helhetsperspektiv på kundernas önskemål och behov.”

Wallingatan 1
5.0
drivs av Facebook
Lena Moberg
Lena Moberg
2022-07-04T11:55:39+0000
Snällaste och finaste tandläkarna. Nu känns det bra att gå till tandläkaren.
Ann Pettersson
Ann Pettersson
2022-01-05T22:01:42+0000
Bästa roligaste mest omtänksamma och proffsiga personalen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Therese Jakobsson Fd Larsson
Therese Jakobsson Fd Larsson
2021-10-20T14:05:21+0000
Emil, alltid trevlig, glad,skämtsam närMan ringt, och fixar allt!🌟En bra klinik, glad att jag äntligen hittat rätt... tandläkare!/klinik👌👌läsa mer
Kyoo Vistisen
Kyoo Vistisen
2021-06-18T12:08:23+0000
Bästa tandläkarmottagningenomsorg, engagemang, värme och proffesionellkompetens på hög nivå i en magisk kombination... ❤Kan vara så rädd att jag inte vågar sätta mig i stolen när jag kommer, med eran underbara värme, humor och trygghet och fantastiska tålamod får mig att skratta så tårarna rinner och rädslan försvinner.när jag lämnar er längtar jag till nästa gång jag får komma till er(känns bakvänt att säga men det är faktiskt sant)läsa mer
Jesper Hagström
Jesper Hagström
2020-06-15T14:44:56+0000
Personligt och proffsigt bemötande. Bra information om olika behandlingar. Fick en bro insatts idag. Jag är supernöjd!
Kurt Oterhals
Kurt Oterhals
2020-03-09T15:32:39+0000
Väldigt kunniga och service minded..
Lille-Mor Jansson
Lille-Mor Jansson
2019-10-28T09:48:26+0000
Dom är supertrevliga och man får hjälp snabbt om man har något akut problem och nu är jag inte rädd för att gå till... tandläkaren längre😊👍🏻läsa mer
Tomas Persson
Tomas Persson
2019-10-07T13:00:50+0000
Trevlig och kunnig personal.
Malin Eriksson
Malin Eriksson
2019-08-21T15:14:57+0000
Bästa bemötandet jag fått på en tandläkarmottagning. Rekommenderas!
Rose-Marie Persson
Rose-Marie Persson
2019-08-21T14:05:01+0000
Fick världens bästa bemötande 🙏❤️ Fick förtroende direkt 👌 Ni är bäst, ses snart igen 😁
Anna Blom
Anna Blom
2019-05-28T15:06:37+0000
Erika e en jätte trevlig tandläkare som jag känner mig trygg med. Mottagningen är lugn o trivsam
Per-Erik Östman
Per-Erik Östman
2019-03-26T04:58:34+0000
Hade en Enorm Tandläkarsskräck men när man sätter sej i stolen och träffar Tandläkare Erika försvann det på en gång, så... nu vågar jag gå till Tandläkare igen, Jättefin motagning, kan bara ge Högsta betyg 5+!läsa mer
Weronica Hedin
Weronica Hedin
2019-03-22T16:10:38+0000
Otroligt trevlig, kompetent och omtänksam personal. Kan varmt rekommendera.
Frödin Ulrika
Frödin Ulrika
2019-03-20T10:50:56+0000
Bästa stället. Aldrig mera folktandvården!
My Han
My Han
2019-03-19T08:58:59+0000
Vilken tur att jag äntligen träffat en seriös,kompetent och uppriktig tandläkare med vänliga tandsköterskor.Tack för... att ni finns!läsa mer
Desirée Janson Arman
Desirée Janson Arman
2019-01-25T08:55:57+0000
Fick fantastisk hjälp och bemötande när jag besökte Wallingatan 1 med min son!
Benjamin Sakaria
Benjamin Sakaria
2018-08-20T17:16:49+0000
Alltid trevlig och proffsig personal! Kan definitivt rekommendera!
Lukas Mojas Ernsund
Lukas Mojas Ernsund
2018-06-21T09:16:47+0000
Ninna Helgöstam
Ninna Helgöstam
2018-06-07T11:19:19+0000
Eva Kjellgren
Eva Kjellgren
2018-02-26T08:22:40+0000
Väldigt proffsigt, jag kände mig väl omhändertagen. Bästa tandläkarmottagningen jag har varit på i Uppsala. All... personal är mycket kompetenta och vänliga!läsa mer
Alfred Ang
Alfred Ang
2018-01-02T12:16:13+0000
Came in for a deep filling on a molar that was causing me grief. Dr Yasmine was very patient and explained every single... step of the procedure. Decay removal was extremely detailed with X-rays taken to ensure complete removal. Entire process was anxiety free and completely painless.Would highly recommend for your dentist needs!läsa mer
Karla Overholt
Karla Overholt
2017-06-06T17:04:46+0000
Ulrica Lidbom
Ulrica Lidbom
2017-04-14T12:15:25+0000
Helt klart bästa stället att gå till om man, som jag, är väldigt nervös inför tandläkarbesöket. Lugn och supertrevlig... personal som tar sig tid för just dig!!läsa mer
Susann Stambolidou Tellebo
Susann Stambolidou Tellebo
2017-01-12T14:31:05+0000
Ellen Sofia KM
Ellen Sofia KM
2017-01-06T12:10:51+0000
Bästa kliniken, kompetent och trevlig personal. Vänligt bemötande och alltid bra och välkomnande stämning.
Katrin Krause
Katrin Krause
2016-12-24T18:52:21+0000
Jonna Englund
Jonna Englund
2016-12-01T08:47:31+0000
Karin Hjortsjö
Karin Hjortsjö
2016-11-28T10:01:38+0000
Inte så att det är fantastiskt kul att gå till tandläkaren över lag. Men här blir jag alltid bemött med ett varmt... leende och glada tillrop. Inkännande och icke-dömande (trots att jag glömt att använda tandtråd...). Tack för det!läsa mer
Viktoria Colonna
Viktoria Colonna
2016-11-25T21:44:31+0000
Lena Asp
Lena Asp
2016-10-21T03:25:15+0000
Jannica Pettersson
Jannica Pettersson
2016-09-13T10:49:25+0000
Bästa stället! Mysig lugn atmosfär. Dom tar sig tid och är pedagogiska. Jag har alltid tyckt det varit jobbigt att gå... till tandläkaren tycker nu att det närapå är trevligt!!! Samuel Sjölund är jättebra!!läsa mer
Sanna Gad
Sanna Gad
2016-07-07T13:37:19+0000
Memduh Kardas
Memduh Kardas
2016-06-14T19:58:43+0000
Agnese Mammadova
Agnese Mammadova
2016-05-21T17:53:21+0000
Tandläkare Erika är supersnäll! Alltid har varit rädd att gå till tandläkare men inte längre! Tack
Henrik Engstrand
Henrik Engstrand
2016-04-18T16:19:43+0000
Bästa kliniken. Glada och trevliga!
Jenny Råneby
Jenny Råneby
2016-03-02T16:55:13+0000
Otroligt trevligt bemötande, proffsig och rar personal. Trots min tandvård rädsla så var jag där i dag och drog ut en... tand.. Och mitt i allt kämpande med denna tand lyckas tandläkaren och tandsköterskan få mig att fnissa till Stort Tack! Ni är fantastiska.läsa mer
Jasmin Lina
Jasmin Lina
2016-02-07T09:25:32+0000
Otroligt fint bemötande och utan er vet jag inte vad jag hade gjort! Hade väldigt ont i visdomstanden och ni hjälpte... mig! Bort med folktandvården, nu är det Wallingatan som gäller :)! Och ett stort tack till Emil!läsa mer
Marianne Hedberg
Marianne Hedberg
2016-01-29T07:48:27+0000
Tack snälla för idag, toppen bemötande. Trots min tandläkarskräck så kommer jag att komma tillbaka, gissa om jag är... lycklig, rekommenderar alla att komma hit.läsa mer
Ann-Christine von Schantz
Ann-Christine von Schantz
2015-10-16T19:01:33+0000
Mikael Mattsson
Mikael Mattsson
2015-06-29T03:05:18+0000
Croce Cecilia
Croce Cecilia
2015-04-21T14:36:23+0000
Jag vill varmt rekommendera Erika som hjälpte mig idag =) Trevlig och proffsig bara en positiv upplevelse förutom att... jag fick dra ut en tand.läsa mer
Karolina Schönborg
Karolina Schönborg
2015-04-17T07:09:34+0000
Lina Ternström
Lina Ternström
2015-03-06T13:11:19+0000
Tomas Eriksson
Tomas Eriksson
2014-11-12T00:45:55+0000
Alltid trevligt bemötande och en trevlig och kunnig tandläkare vid namn Samuel.Har inte känt det jobbigt att gå till... tandlkären sen jag kom till Wallingatan 1.läsa mer
Torsper Ida
Torsper Ida
2014-08-20T18:37:33+0000
Albin Hellström
Albin Hellström
2014-07-09T20:54:56+0000
Hanna Bäckström
Hanna Bäckström
2014-06-26T11:18:17+0000
Jag rekommenderar verkligen Samuel till alla. Han är otroligt duktig och har ett ett väldigt bra patientbemötande och... dessutom en bra prisnivå.läsa mer
Oscar Höglund
Oscar Höglund
2014-06-05T09:59:29+0000
Johannes Kiefer
Johannes Kiefer
2014-04-08T14:13:02+0000
Mycket trevligt bemötande och proffsig tandläkare! Rekommenderas varmt!
Anna Tyllström
Anna Tyllström
2014-02-17T22:20:47+0000
Trevligt, proffsigt, hyfsade priser. Har redan rekommenderat till andra!
Marina Sirén
Marina Sirén
2014-01-08T07:57:28+0000
Glenn Persson
Glenn Persson
2014-01-03T22:33:20+0000
Carola Ryner
Carola Ryner
2013-12-13T20:26:15+0000
Patient i snart fyra år. Tandläkar skräck sedan långt tillbaka som hos nu alla tre tandläkare på Wallingatan 1 inte är... mer än ett mindre obehag. Nu är GULD värda för någon som jag! Tack för underbart bemötande, proffsig behandling och tålamod.läsa mer
Mats Ryström
Mats Ryström
2013-10-25T10:12:49+0000
Veronica Dahl
Veronica Dahl
2013-09-14T09:56:19+0000
Kim Kessler
Kim Kessler
2013-05-04T15:20:09+0000
Läs alla recensioner
Wallingatan1 - Tandläkare
4.7
Baserat på 33 recensioner
powered by Google
Spyro Stella
Spyro Stella
11:08 03 May 22
Om du har tandvårdsrädsla eller bara vill ha ett superfint bemötande så gå till tandsköterska Carola och tandläkare Yasmin. De är fantastiska!!
Eva Berntsdotter “Stålis” Englund
Eva Berntsdotter “Stålis” Englund
09:36 16 Apr 22
Dotterns rädsla inför besöket är som bortblåst.Tack till er underbara personal
Owe Söderström
Owe Söderström
19:01 03 Apr 22
Bästa tandläkare jag har haft på 69 år
Clara Knudsen
Clara Knudsen
08:36 11 Feb 22
Väldigt duktiga tandläkare och hygienister som tar sin tid och är grundliga och trevliga!
Olivia E
Olivia E
07:12 18 Nov 21
Mycket bra klinik, otroligt trevlig personal!!!
Therese Larsson
Therese Larsson
12:19 27 Aug 21
Helt otroligt att jag missat detta i alla år! 🤩Så proffsiga och trevliga på alla sätt!Aldrig aldrig mera folktandvården!!Nu ser man nästan framemot rotfyllningen när man vet att man är i trygga händer❣️
D. C.
D. C.
20:40 25 Feb 21
Mycket trevlig och professionell personal! :)
Se alla recensioner
js_loader