Hem / Estetik / Läppar

Läppar

 

Restylane Lip Volume är den senaste produkten inom filler-kategorin. Restylane Lip Volume är utvecklad för att ge diskret volym, skapa tydligare läppkonturer och öka mjukheten. Volymbehandlingen har även en föryngrande effekt och reparerar läppar som börjat tappa sin spänst och elasticitet. Det är en behandling som är lätt att genomföra och som ger dig ett omedelbart och naturligt resultat.

Kontur – att behandla läppkonturerna med Restylane ger mer markerade läppar utan att utseendet förändras för mycket.

Behandling av läppkonturer

Volym – När man blir äldre förlorar ofta läpparna sin naturliga fyllighet. Med Restylane Lip Volume kan du diskret återskapa förlorad volym. Även för dig som är yngre och vill ha fylligare eller större läppar är denna produkt perfekt.

Läppvolym

Mungipor – Hänger mungiporna ner så du ser sur ut? Restylane Lip Volume kan lyfta upp mungiporna så du får ett glatt och fint leende igen.

Mungipor

Så går behandlingen till

Vi börjar alltid med en konsultation då du får möjlighet att ställa de frågor du har samt berätta om dina önskemål. Du kommer även att få fylla i en hälsodeklaration. Sedan appliceras en bedövningskräm över dina läppar. Restylane Lip Volume injiceras efter det men en mycket tunn och liten nål i de områden du önskar behandla. De första timmarna efter behandlingen ska du undvika att ta på det behandlade området och undvika smink. En vecka före din behandling är det bra om du undviker Omega-3, preparat med E-vitamin, antiinflammatoriska värktabletter såsom ipren, ibumetin, diklofenak, naproxen, pronaxen och läkemdel med acetylsalicylsyra (magnecyl, treo) eftersom dessa preparat ger en ökad blödningstid och således en ökad risk för blåmärken i samband med injektionsbehandlingar.